Ondernemings verkiezing Noord-Holland 2014/2015

De 30 finalisten van de Ondernemingsverkiezing 2014-2015 zijn bekend! Voor elke categorie zijn er weer tien zeer interessante, innovatie en spraakmakende bedrijven geselecteerd. Deze bedrijven worden nogmaals door de jury bezocht en getoetst. Op woensdag 20 mei worden tijdens de finale-avond in theater de Philharmonie in Haarlem de drie nieuwe winnaars bekend gemaakt. Wie worden de winnaars van de prijs ‘Beste Onderneming van Noord-Holland’ in de categorieën MKB-Groot, MKB-Midden en MKB-Klein?

In elke categorie is een bedrijf uit de regio Waterland genomineerd. Daar mag de regio trots op zijn. Meedingen in alle categorieën in een veld met alleen maar hele mooie en sterke ondernemingen bewijst dat het ondernemersklimaat in de regio Waterland goed is.

Florapro uit Oosthuizen is genomineerd in de categorie klein. Bij Florapro is duurzaamheid belangrijk. Er is maar één aarde en daar moeten we zuinig op zijn. Florapro® is een onderneming die kijkt naar de toekomst. Verantwoord ondernemen en maatschappelijke verantwoordelijkheid zijn hierbij essentieel.

Huiberts Aannemings- en Machineverhuurbedrijf te Katwoude, onderneming van het jaar in de gemeente Waterland én in de regio Waterland, is genomineerd in de categorie midden. De werkzaamheden van Huiberts BV bestaan uit aanneming van en machineverhuur voor grondwerk, schoeiingwerk, baggerwerk en cultuurtechnisch werk. De machines die hierbij gebruikt worden zijn mobiele en rupsgraafmachines, minigraafmachines, shovels, tractors met grondkiepers en tractors met diverse aanbouwmachines voor grondbewerking en maaiwerk.
Sinds 2001 is Huiberts BV ook erkend leerbedrijf voor het Fundeon Opleidingscentrum in Harderwijk (voorheen SBW).

Fort Resort Beemster is genomineerd in de categorie groot. Eén van de mooiste wellness resorts van Nederland. Achter de betonnen muren van het fort aan de Nekkerweg in Beemster gaat sinds medio 2012 een bijzonder wellnessresort schuil met prachtige sauna’s en een spa waar wellness liefhebbers hun hart kunnen ophalen. Fort Resort Beemster herbergt hotelaccommodatie, restaurant en diverse zalen.

De finale-avond van de OVNH (het grootste zakelijke netwerk-event van Noord-Holland) op woensdag 20 mei in theater de Philharmonie in Haarlem bijwonen? Bestel dan nu uw kaarten via www.OVNH.nl

De presentatie van de avond is in handen van Rens de Jong (Winnaar beste dagvoorzitter van het jaar 2013). Kaarten kosten € 10,- voor leden van een ondernemersvereniging en € 20,- voor niet leden (inclusief netwerkborrel na afloop).