Kubbinga BV en Number1Voetbalreizen winnen IBEV-Ondernemingsprijzen 2019

Het is een jaarlijks streven en hoogtepunt voor ambitieuze ondernemers uit de regio: de IBEV Ondernemingsprijzen. Bij de uitreiking van dit jaar kwamen vreugde, trots en saamhorigheid samen. Een explosie van vreugde markeerde uiteindelijk de victorie van Kubbinga BV als Onderneming van het Jaar 2019. Number1Voetbalreizen ging er met de prestigieuze indeKijker Prijs vandoor.

Vuurdoop

Marcel Steur -die dit jaar zijn vuurdoop beleefde als spreekstalmeester- opende de avond met een speech, waarin hij nogmaals het belang en speerpunten van IBEV benoemde. Daarna werd snel doorgeschakeld naar het belangrijkste van de avond. Voordat het publiek mocht stemmen, werden middels zeer professionele video’s en presentaties de genomineerde bedrijven aan het publiek voorgesteld: KBK Bouw, Kubbinga BV, Number1Voetbalreizen en Volendam Business Center. Dit leverde leuke en verrassende inzichten op!

Toen de kruitdampen optrokken

Nadat de stemmen van de jury en het publiek bij elkaar waren opgeteld, waren het Kubbinga BV en Number1Voetbalreizen die met de daadwerkelijke prijzen naar huis gingen. Zij lieten respectievelijk KBK Bouw en Volendam Business Center achter zich. Ook zij mogen trots zijn op hun nominatie, die al een prijs op zich betekent. En uiteindelijk mogen wij als IBEV en gemeente ook trots zijn op de geweldige bedrijven die zich tot ver buiten de dorpsgrenzen manifesteren.

Genomineerd voor de IndeKijkerprijs 2019 zijn:

Number1 Voetbalreizen (Winnaar)

Julianaweg 141 JJ, 1131 DH Volendam

Volendam Business Center

Bellstraat 5, 1131 JV Volendam

Genomineerd voor de Ondernemingsprijs 2019 zijn:

KBK Bouwgroep

Morseweg 1, 1131 PE Volendam

Kubbinga BV (Winnaar)

Parallelweg 25, 1131 DM Volendam