OndernemersCafé woensdag 4 februari & woensdag 4 maart

Behalve de bekende ondernemersgezelligheid wordt dat deze keer gecombineerd
met 10 minuten ruimte voor de presentatie van:

rona-1

Rona is ondernemer in de Beemster en kandidaat voor de Provinciale Staten verkiezing. Zij is benieuwd naar de knelpunten (waarbij provinciale inmenging van toepassing is) waar onze leden mee te maken hebben. Het is haar streven om als regiovertegenwoordiger van Groot-Waterland de afstand tussen het provinciehuis in Haarlem en de burgers en ondernemers in onze regio te verkleinen. En uiteraard: als jonge ondernemer met een frisse blik hoopt zij het ondernemersklimaat en de mobiliteit in de regio Waterland te verbeteren, waarbij de provincie faciliteert in plaats van reguleert.

Ook zal onze plaatsgenoot Jaap Bond aanwezig zijn om zijn kandidatuur toe te lichten.

17.00 tot 19.00 uur
Havencafé ’t Fokkie
(Restaurant De Pieterman)
Marinapark Volendam

(en neem gerust een introducée mee)