Sierbestrating Jonk en Bouwdam in de prijzen!

Ieder jaar worden namens de IBEV de jaarlijkse Ondernemingsprijzen uitgereikt. Ook afgelopen december was er weer een feestelijke avond met een sterk veld van genomineerden bijeengekomen voor deze prestigieuze prijzen.

Voorzitter Alfred de Jong opende de avond traditiegetrouw met alle lopende zaken waarnaar presentatrice Jenny Smit één voor één de kanshebbers voorstelde. Dit jaar waren dit bij de ‘IndeKijkerprijs’: WorldWideSocials, Dwars Edam en Bouwdam. Bij de ‘Ondernemingsprijs’ was er met Sierbestrating Jonk, Plat & Plat B.V. Duurzaam Vastgoedonderhoud en Hein Koning Administratie & Belastingadvies een gevarieerde lijst van kanshebbers.

Na de stemronde én het oordeel van de vakjury resulteerde in een -door notaris Liesbeth Verhagen gevalideerde- eindscore waarbij Bouwdam en Sierbestrating Jonk er vandoor gingen met de winst. Zij wonnen respectievelijk de ‘IndeKijkerprijs’ en de ‘Ondernemingsprijs.’ Bron foto links: social media Sierbestrating Jonk. Bron foto rechts: Klaas Smit (Nieuw-Volendam).