Onderneming van het jaar en indeKijkerprijs

Het jaar komt alweer bijna ten einde. Daarom is het tijd voor de verkiezingen van 2023! Het bestuur van Industrie- en Bedrijvengroep Edam-Volendam nodigt u en uw (zaken)partner van harte uit om op 13 december 2023 aanwezig te zijn bij de jaarlijkse uitreiking van de Ondernemingsprijzen. Wij zullen kort terugblikken op het afgelopen jaar en de aandachtspunten voor het komende jaar toelichten. Deze unieke en feestelijke avond wil je niet missen!

Woensdag 13 december in St. Jozef Volendam
17.45 uur: ontvangst
18.45 uur: start feestelijke avond

Genomineerden
indeKijkerprijs: Bouwdam B.V. | Dwars | World Wide Socials
Ondernemingsprijs: Administratie- en advieskantoor Hein Koning B.V. | Sierbestrating Jonk | Plat & Plat Duurzaam vastgoedonderhoud B.V.