Nieuwe participatiefase – Bouwteam DeDam werkt aan de herinrichting van de Julianaweg.

Bouwteam DeDam werkt aan de herinrichting van de Julianaweg.
In het afgelopen jaar hebben wij, met participatie vanuit de omgeving, een schetsontwerp ontworpen voor de gehele Julianaweg. De gemeenteraad heeft akkoord gegeven op dit ontwerp en de voorgestelde plannen. Daarmee starten wij met het participatieproces voor het voorlopig ontwerp van het deelgebied Corridor. Waar het schetsontwerp puur gaat om de contouren, krijgen details een plek in het voorlopig ontwerp. Het project verloopt in drie fasen; de Corridor, het Dorp en de Entree. De Corridor betreft het bedrijventerrein aan- en om de Julianaweg vanaf knooppunt Zeedijk tot (en eventueel met) de kruising met de Burgemeester van Baarstraat.

Dit is het eerste weggedeelte dat onder handen wordt genomen. In 2022 starten wij de uitvoerende werkzaamheden voor de Corridor.

Meer informatie over het schetsontwerp? Bekijk hier de informatievideo.

Digitale informatiebijeenkomst Corridor

Op dinsdag 25 januari 2022 organiseert Bouwteam DeDam om 19.00u een digitale informatiebijeenkomst voor bewoners, bedrijven en organisaties aan- en nabij de Julianaweg uit het deelgebied Corridor. Tijdens deze bijeenkomst nemen wij u mee in het ontwerp voor dit weggedeelte. Wij delen de wensen die voor de Corridor zijn opgehaald, checken bij u of dit klopt en geven hier samen een prioritering in aan. Tot slot brengen wij u op de hoogte van het vervolgproces. De bijeenkomst vindt plaats via Zoom. Om te voorkomen dat het aantal deelnemers aan de bijeenkomst te groot wordt, vragen we om per bedrijf, organisatie of huishouden maximaal twee personen aanwezig te laten zijn.

Aanmelden

Woont of werkt u in de Corridor, dan bent u van harte uitgenodigd voor deze informatiebijeenkomst. U kunt zich aanmelden voor de digitale bijeenkomst via onderstaande link waarna u gevraagd wordt om een formulier in te vullen. In het aanmeldformulier is ruimte om uw vragen en opmerkingen over de herinrichting van de Julianaweg (voor het weggedeelte Corridor) te delen. Zo bereiden onze omgevingsmanagers zich optimaal voor en beantwoorden uw vragen waar mogelijk tijdens de bijeenkomst.

Meld u hier aan voor deze online informatiebijeenkomst.

Na aanmelding ontvangt u voor de bijeenkomst een mail met link.

Voor meer informatie en eventuele vragen of opmerkingen, kunt u contact opnemen met Bouwteam DeDam door te mailen naar info@julianaweg-volendam.nl of te bellen met onze omgevingsmanagers via 06 534 306 01.