Algemene ledenvergadering

‘Ruimte om te ondernemen in de Purmer’

IBEV organiseert op woensdag 17 november aanstaande haar Algemene Ledenvergadering. Niels Jonk zal namens de gemeente Edam-Volendam een belangrijke presentatie verzorgen over het perspectief op een nieuw bedrijventerrein in de Purmer. Binnenkort bepaalt de gemeenteraad de koers, waardoor dit een essentieel moment is voor onze ondernemers! Om de bedrijvigheid en werkgelegenheid veilig te kunnen stellen én onze ambities te kunnen vervullen is uw komst zeer gewenst! Gezien het belang van dit onderwerp, zijn ook niet-leden van harte welkom.

Datum: 17 november 2021
Tijdstip: 16.00 uur tot 18.30 uur
Plaats: HCR Spaander, Haven 15-19, 1131 EP Volendam
Aanmelden via: secretariaat@ibev.nl

Na afloop is er alle gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje na te praten.