Belangrijk: enquete julianaweg!

Geachte leden van de IBEV,

Bouwteam DeDam werkt op dit moment aan schetsontwerp voor de herinrichting van de Julianaweg. De Julianaweg gaat er van de Zeedijk tot en met de rotonde van de Heideweg helemaal uit. Dit wordt in verschillende tussen kwartaal 4 van 2021 en kwartaal 4 van 2025 uitgevoerd. Wij willen daarom graag nu uw input!

We streven naar een ontwerp dat door de omgeving wordt gedragen. De bedrijven en ondernemers aan de Julianaweg zijn vanzelfsprekend belangrijke stakeholders! Vul de korte enquête in en zorg ervoor dat uw opmerkingen worden meegenomen in het ontwerp. Let wel: uiteindelijk beslist de gemeente wat er wordt toegepast in het definitieve ontwerp.

De enquete treft u als download op deze pagina. Stuur de ingevulde enquête vóór 7 januari 2021 op naar secretariaat@ibev.nl

Namens Bouwteam DeDam: hartelijk dank voor jullie medewerking!