Eindbijeenkomst Onze Economische Toekomst 2040

Save the date!

Begin 2019 zijn het Economisch Platform, ondernemers, het onderwijs en de gemeente samen gestart aan een bijzonder traject: onze Economische Toekomst 2040. Tijdens de drukbezochte Startbijeenkomst en ThemaCafés zijn verrassende ideeën en mooie samenwerkingen ontstaan. Alle input is inmiddels verzameld en verwerkt in ‘onze 10 ambities voor 2040’ met daarbij concrete projecten. Deze ’10 Ambities’ worden gepresenteerd tijdens de spectaculaire Eindbijeenkomst.
Hier moet jij als ondernemer bij zijn!

Datum: 14 november 2019
Aanvang: 18.30 uur
Locatie: Don Bosco College, Heideweg 2 – 1132 DB Volendam

De Eindbijeenkomst wordt grootschalig opgezet en aangekleed met workshops, optredens en presentaties. Reserveer 14 november in je agenda! Meer informatie én jouw persoonlijke uitnodiging volgen snel!