Geslaagde ALV en bedrijfsbezoek bij Boon Edam

Afgelopen woensdag waren de leden van de IBEV uitgenodigd voor een bedrijfsbezoek bij de Koninklijke Boon Edam. Na een warm onthaal van (ex-IBEV bestuurslid) Niels Huber en het team van Boon Edam, kregen de aanwezigheid het indrukwekkende verhaal van deze wereldspeler in ‘entreeoplossingen’ te horen. Tevens mocht er een kijkje achter de schermen worden genomen. Met passie, bevlogenheid en liefde voor hun bedrijf, leidden enkele Boon medewerkers ons langs het gehele productieproces. Opvallend was daarbij dat in veel facetten van de productie het ouderwetse handwerk toch het meest accuraat blijkt te zijn.

Na de rondleiding werden de formaliteiten van de ALV besproken waarna werd overgegaan in de informele borrel. Belangrijk om te vermelden: IBEV is op zoek naar een nieuwe voorzitter, die in de toekomst de belangen van onze vele leden kan behartigen. Ook tijdens deze ALV werd weer duidelijk hoe veel IBEV doet voor het bedrijfsleven. Door het vertrek van Ruud Kors werd een oproep geplaatst voor versterking van de veldadviesraad Don Bosco en strategische adviesraad voor het Atlascollege/Triade. Wij danken nogmaals Royal Boon Edam voor deze leerzame middag!