Samen voor goud

Van Georganiseerd door Economisch Forum Holland boven – Amsterdam en VNO-NCW Noordwest-Holland
Datum Dinsdag 26 september 2017
Tijd 13:30 – 16:30
Locatie Koninklijke Vezet, Debbemeerweg 2, 1749 DK WARMENHUIZEN

Het Economisch Forum Holland boven Amsterdam en VNO-NCW Noordwest-Holland nodigen u van harte uit voor de bestuurdersconferentie ‘Samen voor Goud’.
Uit alle windstreken van de provincie zullen captains of industry en vertegenwoordigers van besturen van het georganiseerd bedrijfsleven en overheden bij deze conferentie aanwezig zijn. Een unieke kans om met elkaar te praten over de economische agenda van de regio en de mogelijkheden om daarin samen te werken. Want, als we in Noord-Holland slim samenwerken kan dat een groot effect hebben op de lokale, regionale en provinciale economie. Samen zijn wij in staat veel te bereiken!


Hans de Boer

Hans de Boer, voorzitter VNO-NCW zal spreken o.a. over de landelijke economische uitdagingen waar ondernemers voor staan en zal dit plaatsen in het kader van de regionale NL Next Level projecten. Ook zal hij aandacht besteden aan de komende gemeenteraadsverkiezingen. Er zijn veel onderwerpen die voor ons allemaal van belang zijn, of het nu gaat om woningbouw, infrastructuur, arbeidsmarkt en onderwijs of de omgevingswet, we kunnen samen oplossingen bedenken voor knelpunten. Er zal tijdens de bijeenkomst ruime gelegenheid zijn om vragen aan hem te stellen.

Tijdens de conferentie zal ook aandacht worden besteed aan het Ambitiedocument Holland boven Amsterdam 2040, een economisch meerjarenplan waarin de ambities en kracht vanuit de regio boven het Noordzeekanaal zijn vastgelegd. Guido de Wit, voorzitter van het Economisch Forum Holland boven Amsterdam zal stilstaan bij de G’s van Holland boven Amsterdam en Tom Kuijper, voorzitter VNO-NCW Noordwest-Holland en lid van het Economisch Forum zal zijn visie geven op samen voor goud. Het programma eindigt interactief. In samenspraak met Hans de Boer en de gasten kunnen we het goud gaan winnen.

Gastheer Hans Boshuizen, algemeen directeur van Koninklijke Vezet, een van Europa’s grootste groente verwerkende bedrijven en marktleider op het gebied van vers gesneden groente en fruit, zal de conferentie openen en sluiten.

Programma:
13:00 – 13:30 – inloop en rondleiding Koninklijke Vezet
15:00 – 16:30 – Plenair programma met gastspreker Hans de Boer

U kunt zich aanmelden via noordwest-holland@vno-ncwwest.nl

Tot ziens op 26 september!