SAVE THE DATE: VNO-NCW Miljoenenontbijt Noord-Holland Noord 21 september 2016

Datum: 21 september 2016
Tijdstip: 07:00 – 10:00 uur
Locatie: Rabobank Alkmaar e.o.
Robonsbosweg 5
1816 MK Alkmaar

Traditiegetrouw organiseert VNO-NCW Noordwest-Holland met de samenwerkende partners Hogeschool Inholland Alkmaar, Holland Media Combinatie, Ondernemend Alkmaar en Rabobank Alkmaar e.o. één dag na Prinsjesdag, het Miljoenenontbijt Noord-Holland Noord. Wij nodigen u uit hierbij aanwezig te zijn. Hoofdspreker van deze editie is de voorzitter van VNO-NCW, Hans de Boer. Hij zal ingaan op de miljoenennota en op de plannen van VNO-NCW voor de verdere uitbouw van de Nederlandse economie.
derde
Daarnaast wordt u getrakteerd op een presentatie over macro-economische ontwikkelingen door een econoom van Kennis en Economisch Onderzoek Rabobank. Wouter Dukers, ondernemer en tevens student van Hogeschool Inholland Alkmaar geeft zijn frisse kijk op het ondernemerschap. Theo van Hoesel van Holland Media Combinatie is wederom uw dagvoorzitter deze ochtend.

Aanmelden
U, als zeer gewaardeerde relatie, heeft een streepje voor. U kunt zich nu dan ook al aanmelden via events@hollandmediacombinatie.nl

Wij hopen van harte dat wij u op 21 september aanstaande mogen begroeten.