Tandheelkundig centrum Volendam kandidaat VOWA ondernemersprijs!

Voor de vierde keer op rij kiest VOWA de ondernemer van het jaar. De genomineerden zijn de ‘lokale kampioenen’ van de aangesloten ondernemersverenigingen, t.w. Beemster Ondernemer, Industrie- en Bedrijvengroep Edam-Volendam, Purmerender Regio Ondernemers, OV Waterland en OV Zeevang Ondernemers.

Namens IBEV is Tandheelkundig Centrum Volendam kandidaat voor deze VOWA Ondernemersprijs

De bekendmaking en uitreiking van de prijs zal plaatsgrijpen op woensdag 3 februari 2016 in De Oude School te Warder (gemeente Edam-Volendam). De inloop is vanaf half acht. Het programma start om 20.00 uur waarbij royaal aandacht zal zijn voor de genomineerden, en uiteindelijk zal natuurlijk bekend gemaakt worden welke onderneming zich een jaar lang de ‘Onderneming van het jaar 2015 van de regio Waterland’ mag noemen.

VOWA ziet u graag als haar gast op deze bijzondere avond.
De avond is vooral een avond van kennismaken, ontmoeten, netwerken. Onder het genot van een drankje en een hapje worden ervaringen gedeeld, ideeën gewisseld, plannen gesmeed en afspraken gemaakt. Ondernemers ontmoeten ondernemers én bestuurders. Een avond die je niet mag missen!

Kaarten voor deze leuke, feestelijke, bijzondere en vooral ondernemende avond zijn ad € 20,– te bestellen via uw eigen ondernemersvereniging.

Wij rekenen erop veel ondernemers te mogen verwelkomen op woensdag 3 februari 2016 in De Oude School te Warder.