Under construction: Kathammerzeedijk!

De gemeente zal in de week van 2 tot en met 6 maart 2015 werkzaamheden uitvoeren op de Kathammerzeedijk te Volendam. Tijdens deze werkzaamheden zal de Kathammerzeedijk volledig worden afgesloten. De gunning van het werk vindt spoedig plaats en vanwege de grote effecten van deze werkzaamheden op de verkeersafwikkeling brengen wij u hiervan op de hoogte.

Gedurende de werkzaamheden zal een omleidingsroute via de Heideweg, Saturnusstraat en Populierenlaan richting het centrum van Volendam worden ingesteld. Voor wat betreft zwaar verkeer wordt geadviseerd deze route te volgen. Een andere optie is de route via de Dijkgraaf de Ruiterlaan – Dijkgraaf Poschlaan – Singelweg via Edam naar de N247.

Voor vragen:
Gemeente Edam-Volendam, Ron Veerman, beleidsmedewerker Verkeer en Vervoer,
Rechtstreeks doorkiesnummer 0299-398479.