De beste stuurlui…

ZITTEN IN DE VELDADVIESRAAD!

Ben jij van mening dat het onderwijs van het Don Bosco College beter zou kunnen aansluiten op de praktijk? Heb jij goede- en vooruitstrevende ideeën over hoe we die aansluiting beter kunnen maken? Geef je dan op voor een adviserende rol binnen de veldadviesraad van ondernemers!

Wat doet de veldadviesraad?

De veldadviesraad van ondernemers adviseert het bestuur van het Don Bosco College om het aanbod van onderwijs beter te laten aansluiten bij de beroepsvraag vanuit het bedrijfsleven, vooral op het gebied van techniek en technologie. Een goed initiatief is bijvoorbeeld om docenten middels docentstages up-to-date te houden van de ontwikkelingen binnen het bedrijfsleven.

Onmisbare bijdrage

Don Bosco College zoekt professionele partners om mee te sparren en samen te werken. Denk hierbij aan de ontwikkeling en realisering van een technische HAVO in onze regio. Of aan het organiseren van bijzondere projecten om (potentiële) leerlingen nieuwsgierig te maken naar de wereld van techniek en technologie.

Bewijs je meerwaarde en geef je op via secretariaat@ibev.nl