Uitnodiging- Bedrijfsbezoek Boon Edam en ALV

IBEV nodigt u uit voor een inspirerend bedrijfsbezoek aan Boon Edam! Aansluitend zal de Algemene Ledenvergadering plaatsvinden met de mogelijkheid om elkaar informeel te spreken. Dit alles onder het genot van een hapje en drankje. Schrijf u snel in voor dit bijzondere evenement! Alle IBEV leden zijn van harte uitgenodigd erbij te zijn. Stuur uw aanmelding (en aub met hoeveel personen) snel naar: secretariaat@ibev.nl

Wanneer en waar?

Datum: Woensdag 10 juli 2019
Locatie: Royal Boon Edam International BV
Adres: Ambachtstraat 4, 1135 GG Edam

Hoe ziet de dag eruit?

14.30 uur: Inloop + ontvangst met koffie en thee
15.00 uur: Rondleiding en presentatie Koninklijke Boon Edam
16.00 uur: Algemene Ledenvergadering
17.30 uur – …: Netwerkborrel

Boon Edam – wereldmarktleider in draaideuren

De Koninklijke Boon Edam is een derde generatie Nederlands familiebedrijf al ruim 140 jaar actief in de wereld van premium toegangsoplossingen. Boon heeft inmiddels productiefaciliteiten in Nederland, de Verenigde Staten en China. Boon heeft zich dan ook ontwikkeld tot een internationale speler van formaat. De meest iconische gebouwen ter wereld zijn uitgerust met Boon toegangspoortjes, draaideuren of automatisch schuifdeuren. Benut deze kans om een kijkje bij dit wereldberoemde bedrijf te nemen! Aanmelding via: secretariaat@ibev.nl