Regionale Duurzaamheidsbeurs 2019

Aan bedrijven en organisaties in de gemeenten Purmerend, Edam-Volendam, Beemster, Landsmeer en Waterland

Regionale Duurzaamheidsbeurs 2019

Purmerend, 26 november 2018

Beste mijnheer, mevrouw,

De Regionale Duurzaamheidsbeurs 2019 komt er weer aan! Op zaterdag 6 april 2019 vindt deze plaats in sporthal De Kloek in Middenbeemster. Dit jaar staan niet alleen de gemeenten Purmerend, Edam-Volendam, Beemster en Landsmeer achter dit initiatief, maar ook de gemeente Waterland!

De beurs staat weer bol van praktische oplossingen om fossiele energie te besparen en van informatie over de nieuwste innovaties en wetenschappelijke achtergronden. Regionale bedrijven en organisaties tonen hun producten en diensten. Overheden vertellen over subsidiemogelijkheden. Natuurorganisaties geven voorlichting en prikkelen om in actie te komen. Scholen tonen projecten en studenten zijn aanwezig met de slimste uitvindingen. Een beurs, kortom, waar consument en aanbieders elkaar in een geïnteresseerde omgeving ontmoeten.

De thema’s zijn: Energie, Recyclen, Voeding en Vervoer. Het accent van dit jaar ligt ook dit jaar op het streven naar een aardgasarme toekomst. Op welke manier kunnen we daar komen en hoe kan de overheid en ondernemers hierbij inwoners ondersteunen?

We nodigen ondernemers en organisaties uit de bovenstaande gemeenten uit om met hun product of dienst op deze beurs te staan. Deelname is gratis. Wij verzorgen een kraam of standruimte en standaard presentatiefaciliteiten. Van de deelnemer vragen we de beurs te promoten in het eigen netwerk en na te denken over een aantrekkelijke beursactie en een aanvullende actie voor geïnteresseerden, zoals een bedrijfsbezoek of workshop.

Voor zowel de consument als voor de bedrijven willen we het aantrekkelijk houden door niet te veel bedrijven uit dezelfde branche of dezelfde gemeente toe te laten.

Ook dit jaar komen we weer met een speciale beurskrant. Deze wordt huis-aan-huis verspreid in alle deelnemende gemeenten!

Graag horen we of u wilt deelnemen aan deze beurs. U kunt dit doen door dit aan te geven via info@regionaleduurzaamheidsbeurs.nl Daarna ontvangt u aanvullende informatie.

Meer informatie vindt u op www.regionaleduurzaamheidsbeurs.nl

Met een vriendelijke groet,

namens de regionale organisatie,

bestaande uit André Konijn, Gertjan van Keulen, Hetty Hartman, Harry Buseman, Jeroen Besseling en ondergetekende,

Wil Spanjer – 06 2320 4240