Top Dental en Kwakman Afbouw winnen IBEV-Ondernemersprijzen 2017

Traditiegetrouw reikt de IBEV jaarlijks de Ondernemersprijzen uit. Tijdens een feestelijke en speciale bijeenkomst op woensdag 13 december in art hotel Spaander, werden de winnaars van 2017 bekend gemaakt. Uiteindelijk won Kwakman Afbouw de Ondernemersprijs en ging tandartspraktijk Top Dental er met de indeKijker Prijs vandoor.

Gewijzigde opzet

Dit jaar was de verkiezing anders georganiseerd dan andere jaren. Tot nu toe bepaalde de IBEV commissie altijd wie de prijs kreeg. Voor deze editie kon de volle zaal stemmen en zodoende voor 50% meebepalen wie de winnaars zouden worden. Het is niet duidelijk of dit nog van invloed is geweest op de uitslag, maar Glasaal Volendam werd runner-up bij de Ondernemersprijs. Soci-Com uit Edam werd tweede bij de verkiezing van de indeKijkerprijs.

Doorslaggevend
Top Dental had met een score van maar liefst 9.7op Independer een zeer sterke troefkaart in handen. Bovendien valt Stephanie Haagedoorn op door haar professionaliteit, vakkennis en onderscheidende manier van ondernemen. Kwakman Afbouw is een collectief van complementaire bedrijven, met ieder een eigen specialisme in afbouw; schilderwerk, tegelwerk, interieurbouw, tribunebouw en de montage en afwerking van wanden, vloeren en plafonds. Kwakman is al jaren een toonaangevend bedrijf en fraai uithangbord van Volendam. IBEV feliciteert Kwakman Afbouw en Top Dental met de gewonnen prijzen!