BDO Masterclass Familiebedrijven op 6 maart

Een must voor familieleden, bestuurders en managers in familiebedrijven!

Speciaal voor familiebedrijven (maar ook voor gewone bedrijven) die lid zijn van Businessclub FC Volendam en IBEV organiseert BDO op maandag 6 maart a.s. een masterclass in de Runderkamp Lounge, in het Kras Stadion FC Volendam, Sportlaan 10, 1131 AB Volendam.

Tijdens deze -ook voor niet-familiebedrijven- interessante en dynamische sessie krijgen deelnemers nuttige handvatten, tips en trucs van onze adviseurs. Bovendien delen Wim en Sandra Runderkamp van het gelijknamige Volendamse familiebedrijf hun ervaringen en de uitdagingen, die zij ervaren bij het overdrachtsproces. Aan de hand van de familiebedrijvenmonitor van BDO gaan we vervolgens op interactieve wijze in op thema’s als (nood-)opvolging, eigendomsstrategie, continuïteit en bedrijfsstrategie en besluitvorming. Daarbij leren we de lessen van de 10 oudste familiebedrijven van Nederland. Er is volop gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met andere ondernemers uit de regio. U bent van harte welkom!

PROGRAMMA
16.30 uur inloop
17.00 uur welkomstwoord
17.05 uur presentatie BDO Familiebedrijvenmonitor door Ruud Loos, Familiebedrijvenadviseur
17.30 uur interview met Wim en Sandra Runderkamp van familiebedrijf Runderkamp
18.00 uur buffet
18.45 uur interactieve subsessies door BDO rondom de familiebedrijvenmonitor en lessen van de oudste familiebedrijven
19.45 uur afsluiting met koffie

Deelname is kosteloos en aanmelden kan eenvoudig en snel via esther.binken@fcvolendam.org

Wij stellen uw aanwezigheid zeer op prijs en zien uw aanmelding graag tegemoet.

Tot ziens op 6 maart a.s.!