Erik Hulzebosch komt naar Edam-Volendam

Erik Hulzebosch werd tweede in de laatste Elfstedentocht en is een veelgevraagde spreker. Niet alleen door zijn overwinningen maar ook dankzij zijn spetterende optredens. Hulzebosch is een entertainer. Met zijn karakteristieke accent, zijn gevoel voor humor en zijn enthousiasme weet hij een zaal tot leven te brengen. Tijdens zijn presentaties haalt hij onder andere de thema’s samenwerken, doorzettingsvermogen en zelfstandig ondernemerschap aan. Hij doet dat tijdens de kennisbijeenkomst die georganiseerd wordt over de participatiewet. Bij deze nodigen wij u uit om bij deze speciale avond aanwezig te zijn!

Als werkgever heeft u in deze regio te maken met deze nieuwe wetgeving die vaak verre van eenvoudig is. Als gemeente hebben wij hier ook een nieuwe taak in. Graag komen wij dan ook met u in contact over deze wet en wat dat voor u en ons betekent. We willen de laatste informatie met u delen en u bent in de gelegenheid om uw vragen te stellen. Dat kan ook in 1-op-1 situaties met aanwezige deskundigen tijdens de 2e helft van de avond.

Het is de eerste bijeenkomst die wordt georganiseerd vanuit het Regionaal Werkbedrijf Zaanstreek-Waterland waarvoor uitgenodigd worden alle werkgevers in uit de gemeenten Landsmeer, Waterland en Edam-Volendam. De wethouders van deze gemeenten Richard Quakernaat, Laura Bromet en Gina Kroon-Sombroek zullen deze avond begeleiden.

Wanneer: Woensdag 25 mei 2016

Inloop: 19:30 uur
Opening van avond door de wethouders om 20:00 uur

Het programma:

* Opening informatieavond door wethouders
* Presentatie van 2 filmpjes van kandidaten uit het doelgroep register die bij Foodlovers en de Deen aan de slag zijn gegaan.
* Korte uitleg bij de filmpjes van Jody van Rijn (Filiaalmanager van de Deen Edam)
* Presentatie Erik Hulzebosch
* Afsluiting door wethouders
* Onder het genot van een hapje en een drankje tijd voor advies of vragen aan onze consulenten

Locatie: Pop- en Cultuurhuis PX
W.J. Tuijnstraat 15 (ingang aan de Zeestraat)
1131ZH Volendam

Om een inschatting te kunnen maken hoeveel mensen aanwezig zijn op de avond willen wij u verzoeken u aan te melden bij Gjalt Huppes van de Gemeente Edam-Volendam. Dit kan via emailadres: g.huppes@edam-volendam.nl