11/06/14 Thema avond Nieuwe VMBO

Datum: 11 juni
Tijd: ontvangst vanaf 19.30 uur, aanvang 20.00 uur.
Locatie: Hotel Burggolf, Westerweg 60 te Purmerend

Informatie
De beroepsgerichte programma’s in het VMBO worden vereenvoudigd, verduidelijkt en geactualiseerd. De nieuwe ontwikkelingen zullen straks aansluiten op actuele ontwikkelingen in de (beroeps-)werkelijkheid en de vervolgopleidingen in het mbo. De bedoeling is dat in 2017 de eerste beroepsgerichte vmbo-examens nieuwe stijl worden afgelegd.

In de Technetkring is het idee geboren om op woensdag 11 juni 2014 een thema-avond te organiseren. Ondernemers gaan die avond in gesprek met het onderwijsveld en omgekeerd. Een goede samenwerking, de juiste afstemming tussen vraag en aanbod, het begint immers altijd bij ‘het elkaar leren kennen en met elkaar in gesprek gaan’.
Hotel Burggolf, Westerweg 60 te Purmerend. Ontvangst vanaf 19.30 uur, aanvang 20.00 uur.

Naast ondernemers en onderwijsvertegenwoordigers, allen afkomstig uit de regio Waterland, rekenen wij op de komst van bestuurders. Wethouders uit de regio Waterland én de gedeputeerde Economische Zaken Jan van Run (tevens voorzitter van de Techniekraad Noord-Holland) worden uitgenodigd.